Shop

Sätt lite färg i tillvaron!

0703-111880

Dupli Color Sprayfärg logo

Follow us:

Spraylacker av högsta kvalité!

Dupli Color Platinum

Dupli-COLOR® platina lacksprayen sätter nya standarder. Sprayfärgen garanterar extremt hög opacitet och är snabbtorkande. På grund av ett brett utbud av applikationer kan denna produkt erbjuda en rad nya kreativa och hantverksmässiga möjligheter. Den är idealisk för allt hem- och hantverksarbete på trä, färgbar plast, tapeter, dukar, metaller och jämnt glas.

Dupli Color Basic

Dupli Color Aqua

DUPLI-COLOR® Sprayfärg, Spray Aerosol-Art är en akryl- och nitrokombination-sprayfärg. Denna spray har utmärkt vidhäftning och bra flöde. Efter torkning är sprayfärgen resistent mot vatten, utspädda syror och alkalier och UV-strålning. Denna spraylack är lämplig för inomhus och utomhusbruk. Akrylfärgen är av hög kvalitet är snabbtorkande och passar utmärkt som srayfärg för konstnärer.

DUPLI-COLOR® AQUA-färgsprayen tillverkas  på vatten, där 90% av alla lösningsmedel ersattes med vatten. Sprayen är även lämplig för utomhusföremål och kan användas på nästan vilken yta som helst. Den används bland annat för att måla köks- och badrumstillbehör, trädgårdsredskap och möbler, barnmöbler och leksaker av korg, trä, kartong, metall, tyg, färgbar hårdplast, glas, keramik och styrofoam. De lackerade ytorna kan rengöras med ett mildt rengöringsmedel.

Spraylack har endast färg och lack av högsta Kvalité, vilket ger Er en trygghet i att vad Ni än väljer levereras produkter som fungerar! Upplev skillnaden mot lågprisfärgerna i både tid och pengar.

Vi har stort lager, snabba leveranser och varorna levereras oftast från oss redan samma dag vi mottager ordern.

Kontakt info@spraylack.se

Copyright @ All Rights Reserved

Bank