Om oss

Sätt lite färg i tillvaron!

0703-111880

Dupli Color Sprayfärg logo

Follow us:

Spraylacker av högsta kvalité!

Om oss

Spraylack.se har ett mycket brett sortiment av sprayfärger från Europas största tillverkare Motip Dupli Color. Frärgerna har producerats med högsta noggranhet och med fokus på att kunden ska få mycket målad yta för pengarna. Produkterna kan inte jämföras med lågprishandelns färger vilka har en täckförmåga som ligger lång under Dupli Colors kvalité.

Lite

färg

gör

skillnad

Att skapa kontverk kräver ingen utbildning

Du behöver ingen dyrbar konstutbildnig eller ateljé för att skapa konst.

Lite fantasi och med några burkar med sprayfärg kommer att skapa de mest fantastiska konstverken, som du kan glädjas av i generationer.

Gamla

lyktor

blir konstverk

Gammalt blir bättre än nytt

Fler och fler uttäcker glädjen i skapandet och att ge liv till föremål som legat kvarglömda och ouppskattade. Med en enkel handvändning kan dessa förvandlas till konstverk med lite tid och en burk med spraylack. Denna trend med miljön i focus, där köp-och-släng-kulturen har dominerat världen tidigare har gamla saker väkts till liv och blivit till värdefull, modern och uppskattad konst.

Förvandla gamla furuskåp och hyllor till stilfulla, tidsenliga möbler som kan användas i moderna och trendiga hem. Upplev hur lätt en gammal, tråkig kruka kan bli färgklicken i rummet och upptäck glädjen i att få göra det själv.
PRINCIPER FÖR ANSVAR OCH RÄTTSLIG ANVÄNDNING INOM MOTIP DUPLI GROUP

Vårt företag är verksamt över hela världen - och lagar, uppförandekoder eller tullar är lika olika som vår arbetsstyrka och språk. Vår gemensamma framgång bygger på förtroende hos våra kunder och personal. Därför ställer vi normer på ansvar - både för vårt företag och för varje enskild individ.


Uppförandekoden för MOTIP DUPLI-gruppen ska dokumentera dessa bindande standarder och ge en riktlinje som kan tillämpas av alla i alla relevanta länder. Det ska hjälpa till att genomföra vårt företags värderingar i vardagslivet.

Den ska klargöra vad som förväntas av personalen i MOTIP DUPLI-gruppen. Den ska visa hur man hanterar potentiella frågor eller svåra situationer när det gäller vår affärspraxis eller hur vi hanterar varandra.


 


INLEDNING

I vår nuvarande uppförandekod som beskriver ett sätt att betrakta som en kärna och grund för vår affärskultur är våra etiska och moraliska grundläggande värden avbildade.

Ärlighet, integritet, konfidensbeteende, rättvisa och respekt är de grundläggande riktlinjerna för vår dagliga verksamhet. Baserat på detta är vår kund, partner, anställda och kollegor stolta på oss och våra varumärken.

Alla som kränker vår uppförandekod är inte lojala. Detta kan skada vår företags prestige och kan leda till en allvarlig ekonomisk förlust.

Varje anställd hos MOTIP DUPLI-koncernen uppmanas att agera på ett ansvarsfullt sätt och följa gällande lag enligt uppförandekoden. Således bidrar varje enskild medarbetare till att stärka vårt företags rykte och hjälper till att nå de mål som också överstiger vår ekonomiska framgång.

Med en stark kundfocus och lyhördhet för kundernas önskemål har Dupli Color blivit en favorit hos kunder runt om i hela världen. Med stor eftertänksamhet på miljön och människor har strikta uppförade koder upprättats, samt alltid ett sikte på att ytterligare lite bättre trots topplaceringar i kundundersökningar. Att sprayfärgerna håller absolut toppkvalité är naturigtvis ingen nackdel.

Spraylack har endast färg och lack av högsta Kvalité, vilket ger Er en trygghet i att vad Ni än väljer levereras produkter som fungerar! Upplev skillnaden mot lågprisfärgerna i både tid och pengar.

Vi har stort lager, snabba leveranser och varorna levereras oftast från oss redan samma dag vi mottager ordern.

Kontakt info@spraylack.se

Copyright @ All Rights Reserved

Bank